12-01-08

weekend

't Is weer weekend... De eerste week van t druk seizoen zit erop. En mijn nek en schouders zitten al helemaal vast... Da belooft voor de komende 2,5 - 3 maand... Ik ben echt ni gemaakt voor een bureaujob vrees ik. Nu ja, als ik een andere job had, zou ik wss ook wel last krijgen van mijn schouders en rug... Binnekort nog maar eens langs dokter voor verwijsbriefje naar de kinesist...

Met vriend gaat het vrij goed. Door de drukte op t werk en de verschillende plannen (en de afstand), zien we elkaar niet zo vaak. Ik zie hem bijvoorbeeld pas morgen, dat betekent dus één dag om hem dan weer een ganse week niet te zien. Ni zo fijn dus. 't Erge is dat ik soms niet zo goed weet of hij dat ook niet fijn vindt. Hij zegt vaak van: ik woon alleen en moet boodschappen enzo gaan doen, dus heb daar tijd voor nodig en jij woont thuis, dus je moet daar geen tijd in steken. 't Is wel een feit da als ik bij hem ben en hij zit heel de avond aan de keukentafel een krant ofzo te lezen en wat te rommelen en ik zit daar zielig alleen in de zetel, dat ik dan zeg da ik da ni zo fijn vind. En dan vraag ik of hij bij mij in de zetel wil komen zitten (nu ja, meestal vraag ik eerst of ik ergens mee kan helpen).

Soms lijkt t net of hij nooit iets doet en als ik dan bij hem ben, moet hij ineens opruimen en poetsen enzo... Da vind ik dan spijtig omdat ik hem al niet zo vaak zie, ook al begrijp ik wel da die dingen ook moeten gebeuren en dat dat het handigste is in t weekend.

Enfin, waarschijnlijk is bovenstaande een heel verwarrende tekst (maar heb geen zin om na te lezen), maar dus gewoon om te zeggen da'k het spijtig vind da ik mijn vriend zo weinig zie...

17:28 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Long time no see! Hoe gaat het ondertussen met je?

Gepost door: Zita | 04-07-08

Eigenlijk denk ik dat je die vriend beter buitensmijt. Als je ergens alleen woont heb je alle tijd van de wereld als je er echt voor gaat. Afin, dat is mijn mening hé.

Gepost door: de zaag | 05-11-08

Kuisen en opruimen kan in de week toch ook...'k zou toch vragen dat hij wat meer tijd voor je maakt, als je elkaar niet vaak ziet, verdien je toch quality-time!

Gepost door: Manlome | 10-12-08

werk aan je zelf. Hallo als ik dat zo lees dan kan die spanning.
in je nek en schouders.wel een aan je vriendschap liggen.kom voor je zelf op.en leef.
echte vrienden zijn er om mekaar te helpen.
en altijd.neem de juiste beslissing.succes.
groetjes egbert.

Gepost door: Egbert. | 30-05-10

De commentaren zijn gesloten.