25-11-07

toch ni zo veel kriebels...

Eerst en vooral over t werk. Ik krijg steeds meer t idee dat deze job toch niet echt helemaal mijn ding is... Vorige week (na lange tijd) nog eens 'echt' moeten werken en toch weer op heel wat dingen gestoten die ik ni graag doe. Nu ja, werd ook overdondert en aangevallen met vragen en dan komt die onzekerheid.... Dus k zit me stillekes af te vragen of ik toch ni beter iets anders zou zoeken. Maar t is natuurlijk zeer gemakkelijk om te blijven doen wat je doet, want echt snel zal ik ni ontslagen worden... Maar ja, k moet er ook wel gelukkig mee zijn natuurlijk. Want 5 dagen ni gelukkig zijn en dan zaterdag houden en aondag weeral aan uw werk beginnen denken en u er ni goed bij voelen, das natuurlijk niet de bedoeling...

 En dan over den boy-friend. Een tijdje geleden ben ik op een zondag eens radeloos bij hem weggereden. 't Ging allemaal ni meer, k was aan t huilen, was kwaad en verdrietig te gelijk. Dus toen heb ik mijn spullen gepakt en ben ik weggereden. Uiteindelijk ben ik 'om de hoek' gestopt en na wat sms'en over en weer gestuurd te hebben, ben ik terug naar hem gegaan en heeft hij me getroost enzo. Sindsdien gaat het niet meer zo goed tussen ons. Voor hem zat dit erg diep, omdat zijn ex-vriendin het vaak flikte om weg te rijden en hij nooit verwacht had dat ik dat zou doen... De laatste tijd zien we elkaar een beetje minder en vaak hebben we bij mijn vrienden iets te doen, dus komt hij meestal naar mij.  Enfin, 't is misschien niet zo'n samenhangend verhaal, maar t komt erop neer dat ik t gevoel heb dat hij een beetje afstand van mij aan t nemen is. 't Ene moment is hij super lief en t andere hoor ik niks van hem en heb ik echt t gevoel dat hij mij gewoon ni meer wil.

Ik weet echt ni goed wat ik moet doen. Heb t echt al aan hem gevraagd en hij zegt dat er iets geknakt is, da er irritaties zijn, da ik vaak slecht gezind ben, da ik te veel commentaar geef (op zijn appartement dat echt een rommel is...).  Ik zie hem echt super graag en k voel mij echt goed als k bij hem ben.  De twijfels komen vooral als ik ni bij hem ben (en da is spijtig genoeg vaker dan da ik wel bij hem ben...)

Enfin, t is weeral zondagavond en morgen weer een nieuwe werkweek. Ik kijk nu alweer uit naar t weekend...

19:25 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-11-07

samenwonen, bouwen, huren, kopen,...

Werken, werken, werken,... Veel meer doe ik tegenwoordig niet... s Morgens naar t werk en dan s avonds thuis komen, eten, tv kijken en in t bedje... Op zich wel handig en relaxed da ik zelf geen huishouden heb aangezien mijn mama alles doet :-)

En toch, toch hoe gemakkelijk dat ook is, ik wil stilletjesaan wel eens voor mezelf gaan zorgen. Veel van mijn vriendinnen zijn bezig met bouwen en trouwen enzo en dan voel ik t ook wel opkomen. Maar vanaf wanneer kan je samen iets gaan bouwen, zoeken om te wonen? Ik ken mijn vriendje nu een jaar en een dikke maand. Eigenlijk wil ik graag eerst samen iets huren, maar t vriendje wil liefst ineens iets kopen (hij huurt nu al 2 jaar en vindt het maar weggegooid geld). Maar wat als we samen iets bouwen of kopen en blijkt da we ni kunnen samenleven? (ni da ik daar echt schrik voor heb, maar zolang je t ni gedaan hebt, weet je dat natuurlijk niet hé) Daarnaast moet er natuurlijk één van ons beide 'emigreren' (hij is nederlander), en dus van job veranderen, wat de stap natuurlijk ook nog groter maakt....

20:06 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

18-11-07

kriebels

Al een tijdje kriebelt het om toch nog eens iets te posten... 't Is nog wel steeds druk en k weet ni hoe lang ik t ga volhouden, maar als ik er ni aan begin zal ik t nooit weten hé.

Wat is er zo ondertussen allemaal gebeurt?

Kriebeltjes in de buik :-) Ik ben nu al meer dan een jaar samen met mijn vriendje. En t gaat nog steeds goed, ook al zijn er de laatste tijd een beetje ergernissen en spanningen, maar we voelen wel dat we elkaar echt niet meer willen loslaten. Zo zijn we bijvoorbeeld deze middag een wandeling gaan maken en bekeken we onbewust toch wel alle huizen om te zien wat we allebei mooi vinden. Dus t kriebelt wel voor de 'volgende stap in onze relatie..

 Op t werk kriebelt het iets minder. Heb een tijdje weinig kunnen doen omdat er een grote klant weg was gevallen. Ik zie me dit geen jaren meer doen, maar voorlopig heb ik ook nog geen zin om iets anders te gaan zoeken.

 Voor t sporten zijn de kriebels ook een beetje weggevallen... Ik ben (2 jaar na datum ofzo) ook aan de start to run van Evy Gruyaert begonnen. Tot en met les 18 ofzo ben ik geraakt. Toen lukte het nie meer zo goed (4x 8 minuten was toch wa veel als er ook nog een stuk windop bij zat) en omdat het daarna slecht weer was enzo, is t er ni meer van gekomen. Nie zo best eigenlijk. Ben wel van plan om er ooit weer eens mee te starten (als t weer wa langer licht is en wa warmer is buiten). Ik ga nog wel steeds zwemmen en tennissen, dus das toch ook al ni slecht hé. En daarvoor kriebelt het nog wel hoor, want zwemmen en tennis doe ik echt graag.

 Toch wel heel wa kriebeltjes dus hé :-) Alé, k ben benieuwd of er nu nog mensen hier komen lezen, want de reacties zijn natuurlijk altijd het leukste hé (hint hint:-))

18:11 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |