25-11-07

toch ni zo veel kriebels...

Eerst en vooral over t werk. Ik krijg steeds meer t idee dat deze job toch niet echt helemaal mijn ding is... Vorige week (na lange tijd) nog eens 'echt' moeten werken en toch weer op heel wat dingen gestoten die ik ni graag doe. Nu ja, werd ook overdondert en aangevallen met vragen en dan komt die onzekerheid.... Dus k zit me stillekes af te vragen of ik toch ni beter iets anders zou zoeken. Maar t is natuurlijk zeer gemakkelijk om te blijven doen wat je doet, want echt snel zal ik ni ontslagen worden... Maar ja, k moet er ook wel gelukkig mee zijn natuurlijk. Want 5 dagen ni gelukkig zijn en dan zaterdag houden en aondag weeral aan uw werk beginnen denken en u er ni goed bij voelen, das natuurlijk niet de bedoeling...

 En dan over den boy-friend. Een tijdje geleden ben ik op een zondag eens radeloos bij hem weggereden. 't Ging allemaal ni meer, k was aan t huilen, was kwaad en verdrietig te gelijk. Dus toen heb ik mijn spullen gepakt en ben ik weggereden. Uiteindelijk ben ik 'om de hoek' gestopt en na wat sms'en over en weer gestuurd te hebben, ben ik terug naar hem gegaan en heeft hij me getroost enzo. Sindsdien gaat het niet meer zo goed tussen ons. Voor hem zat dit erg diep, omdat zijn ex-vriendin het vaak flikte om weg te rijden en hij nooit verwacht had dat ik dat zou doen... De laatste tijd zien we elkaar een beetje minder en vaak hebben we bij mijn vrienden iets te doen, dus komt hij meestal naar mij.  Enfin, 't is misschien niet zo'n samenhangend verhaal, maar t komt erop neer dat ik t gevoel heb dat hij een beetje afstand van mij aan t nemen is. 't Ene moment is hij super lief en t andere hoor ik niks van hem en heb ik echt t gevoel dat hij mij gewoon ni meer wil.

Ik weet echt ni goed wat ik moet doen. Heb t echt al aan hem gevraagd en hij zegt dat er iets geknakt is, da er irritaties zijn, da ik vaak slecht gezind ben, da ik te veel commentaar geef (op zijn appartement dat echt een rommel is...).  Ik zie hem echt super graag en k voel mij echt goed als k bij hem ben.  De twijfels komen vooral als ik ni bij hem ben (en da is spijtig genoeg vaker dan da ik wel bij hem ben...)

Enfin, t is weeral zondagavond en morgen weer een nieuwe werkweek. Ik kijk nu alweer uit naar t weekend...

19:25 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.