18-11-07

kriebels

Al een tijdje kriebelt het om toch nog eens iets te posten... 't Is nog wel steeds druk en k weet ni hoe lang ik t ga volhouden, maar als ik er ni aan begin zal ik t nooit weten hé.

Wat is er zo ondertussen allemaal gebeurt?

Kriebeltjes in de buik :-) Ik ben nu al meer dan een jaar samen met mijn vriendje. En t gaat nog steeds goed, ook al zijn er de laatste tijd een beetje ergernissen en spanningen, maar we voelen wel dat we elkaar echt niet meer willen loslaten. Zo zijn we bijvoorbeeld deze middag een wandeling gaan maken en bekeken we onbewust toch wel alle huizen om te zien wat we allebei mooi vinden. Dus t kriebelt wel voor de 'volgende stap in onze relatie..

 Op t werk kriebelt het iets minder. Heb een tijdje weinig kunnen doen omdat er een grote klant weg was gevallen. Ik zie me dit geen jaren meer doen, maar voorlopig heb ik ook nog geen zin om iets anders te gaan zoeken.

 Voor t sporten zijn de kriebels ook een beetje weggevallen... Ik ben (2 jaar na datum ofzo) ook aan de start to run van Evy Gruyaert begonnen. Tot en met les 18 ofzo ben ik geraakt. Toen lukte het nie meer zo goed (4x 8 minuten was toch wa veel als er ook nog een stuk windop bij zat) en omdat het daarna slecht weer was enzo, is t er ni meer van gekomen. Nie zo best eigenlijk. Ben wel van plan om er ooit weer eens mee te starten (als t weer wa langer licht is en wa warmer is buiten). Ik ga nog wel steeds zwemmen en tennissen, dus das toch ook al ni slecht hé. En daarvoor kriebelt het nog wel hoor, want zwemmen en tennis doe ik echt graag.

 Toch wel heel wa kriebeltjes dus hé :-) Alé, k ben benieuwd of er nu nog mensen hier komen lezen, want de reacties zijn natuurlijk altijd het leukste hé (hint hint:-))

18:11 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Tof dat je terug aan het bloggen ben en dat het goed gaat met je. Hopelijk gaan we terug veel kunnen lezen hier.

Gepost door: Wim | 19-11-07

En ja hoor, je staat nog steeds bij mijn favorietjes :)

Gepost door: Manlome | 19-11-07

Grappig ... dat ook jij weer aan het bloggen slaat... Ik ben een tijdje geleden er ook weer mee begonnen. En ik ken je blogje nog van enkele jaren geleden, toen ik hier op skynetblogs zat...Hopelijk hou je het vol! Maar ik weet hoe lastig het kan zijn, als je het druk hebt

Gepost door: saartje | 19-11-07

De commentaren zijn gesloten.