27-11-06

Druk druk

Jaja, lekker druk op t werk en ook in men privé leven.

Zondag is L naar mijn kleine dorpje gekomen. Hij had zijn auto wel op onze oprit gezet, maar toen hij aankwam waren mijn ouders niet thuis (daar had ik wel beetje voor gezorgd, da ze weg waren als hij voor de eerste keer kwam). We zijn dan een fietstochtje gaan maken om mijn dorpje aan L te laten zien. Dan zijn we nog even langs geweest bij een vriendin en ergens gaan eten.

Toen we terug naar huis gingen, wist ik dat mijn ouders al wel thuis zouden zijn. Ik had hem maar gevraagd om gewoon ineens te vertrekken, want confrontatie met de ouders zag ik nog niet direct zitten. Achteraf zeiden men ouders nog wel kort van: ge had hem wel eens mogen voorstellen hé... Enfin ja, ik vond da toch wat snel, dus heb gezegd: de volgende keer hé.

't Was echt wel een zalige dag! Leuk om zo in je "eigen omgeving" met hem rond te lopen, want tot nu toe was ik altijd naar hem gegaan, of hij naar Antwerpen, maar niet naar het dorpje waar ik woon.

19:35 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Alles op z'n tijd he, dat moeten ze toch ook begrijpen.

Gepost door: Young Crazy Fool | 27-11-06

Idd, dat vind ik ook...

Puur uit nieuwsgierigheid: hoe oud is hij juist? :) Omdat je es vermelde dat ie wel wat ouder was en dat je onder andere daardoor de confrontatie met je ouders niet zo zag zitten..

Gepost door: Lime | 28-11-06

lolz jij mag blij zijn dat ze zo reageerden; de eerste drie keer dat ik vroeg "moet ik hem es binnenvragen?" zei mijn ma direct ja maar mijn pa "wacht nog maar e beetje" :p Niet grappig, maar kom, uiteindelijk bracht ik hem toch binnen hoor ;-)

Gepost door: Perfectionista | 28-11-06

De commentaren zijn gesloten.