22-11-06

back home

Jaja, k ben terug thuis en ik mocht nog binnen ;-)

Ik wilde zaterdagavond bij L blijven slapen, dus moest ik het men ouders wel vertellen. Ik heb dan maar snel tegen mijn ma gezegd dat ik iemand heb leren kennen en dat ik er die avond (vijf minuten later vertrok ik) wou blijven slapen. Uiteraard heeft ze me niet tegengehouden, ik ben dan ook al 23 jaar hé. Ze leek toen wel blij voor mij.

Gisterenavond ben ik weer naar L gegaan (hij woont nogal ver, uur rijden, had ik da al gezegd?). Mijn mama zei toen wel van: das toch wel ver rijden hé...Ik heb dan maar gezegd dat het wel meeviel en k ben vertrokken. 

Voor de rest hebben ze nog niks over hem gevraagd. Ik denk dat ze mij gewoon laten doen.

Ik ben ondertussen ook naar de dokter geweest voor de pil. Ik moest er toch naartoe voor mijn oren, dus heb mijn ouders ook ni over de pil verteld. Ik vraag me dan af of ik da moet vertellen. Uiteindelijk is da mijn zaak hé en ik ben oud genoeg.

 

22:20 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-) A girl is becoming a woman :-).
Er staat een heel interessante periode op je te wachten, enjoy it.

Gepost door: MindStorm | 22-11-06

op je 23ste is het toch niet echt meer nodig om zo'n dingen als de pil te vertellen aan je ouders? Ze gaan er waarschijnlijk zelf van uit dat je weet hoe het werkt met de bloemetjes en de bijtjes.

Gepost door: Manlome | 23-11-06

hihi je bent best wel grappig :-) Leuk om zo te lezen over iemand die nog niet zo lang verliefd is ;-) Er staat je zoals MindStorm zegt heel wat te wachten :-) Geniet ervan!

Gepost door: Perfectionista | 24-11-06

Soms kwam ik hier eens lezen maar voor een keertje kan ik het niet laten te reageren!!!
Ik ben dan wel 4 jaartjes jonger maar 'k ga volgende week ook bij mijn dokters bezoek een pilvoorschrift vragen! Ben ergens ook aan het twijfelen of ik het ga vertellen thuis!
23 is zeker oud genoeg om je goesting te doen maar is 19 dat ook? We'll see!

Trouwens veeeeeeeeeeeeeeeeeeeel succes met die lieverd van je!

liefs!

Gepost door: visje | 26-11-06

De commentaren zijn gesloten.