15-11-06

A'pen

Mijn tijd op het appartementje in Antwerpen zit er bijna op. Langs de ene kant leuk, want thuis staat altijd het eten klaar en die katten stinken toch echt wel. Maar langs de andere kant ook wel heel spijtig. Hier kan ik echt doen wat ik wil. Eten wat ik wil, tv-programma's kijken die ik wil, met L afspreken wanneer ik wil.

Bij mij thuis zijn ze namelijk nog niet op de hoogte van het bestaan van L. Nu was het handig, aangezien ze toch niet weten wat ik hier allemaal doe. Maar vrijdag of zaterdag zal ik het toch wel aan mijn moeder moeten vertellen denk ik. Waarschijnlijk vermoedt ze al wel iets. Ik heb echt problemen om zo'n dingen te vertellen. Van de ene 'serieuze' vriend die ik heb gehad (2 maanden mee samen geweest), hebben mijn ouders nooit iets geweten. Ik zat toen op kot en hij ook en we zagen elkaar daar altijd. Nu wordt het mss toch wel eens tijd om het ze te vertellen. Ook al weet ik dat mijn pa niet blij gaat zijn, want L woont nogal ver en dat gaat mijn vader niet goed vinden... En wss vindt hij hem ook te oud enzo... Ik kijk er dus wel een beetje tegenop om het hem te vertellen. Eerste de mama dan maar, dan wordt de papa wel automatisch op de hoogte gebracht denk ik.

Alé, k ga mij in de 'mijn zetel' leggen en filmpke kijken (the wedding planner). Fijne avond nog allemaal!

20:43 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes met het vertellen aan de ouders. Ze zullen het wel begrijpen hoor. En daarbij, echte liefde overwint alles.

Gepost door: Young Crazy Fool | 15-11-06

ah willen ouders niet gewoon dat hun kroost gelukkig is?

Gepost door: Manlome | 20-11-06

ah dat gaat best wel meevallen hoor, ik kan daar ook niet goed over praten en ik ben gewoon op de trap gaan zitten thuis tot ze passeerden... en dan geropen "ik vrij" :p Niet dé beste manier maar kom ja...

Mijn vader was de eerste weken totaal ongeïnteresseerd; dat duurt toch niet lang... Na enkele weken moest hij wel bijdraaien en kijk nu, we zijn al bijna drie jaar samen :-)

Gepost door: Perfectionista | 21-11-06

De commentaren zijn gesloten.