28-10-06

Weekend!

De weken en dagen gaan toch vrij snel vooruit, als je ne werkende mens bent. 't Is weeral weekend en de maand is weeral bijna om...

Gisteren super avond gehad. Gaan eten met vier ex-medestudenten. Heel fijn om hen nog eens terug te zien! We zijn gaan eten in een fondu-restaurant in Antwerpen, ik ga hier nu geen reclame maken, maar t is echt wel een aanrader. En ook heel handig om met groepen naartoe te gaan, want er waren een paar echt grote tafels. Als je t adres wil weten, moet je t maar vragen. Daarna zijn we nog naar een karaoke-bar geweest. Was niet echt een topper... Moest ik nu niet met de auto geweest zijn en wa kunnen hebben drinken, dan had ik mss wel eens goe gelachen en op t podium gekropen ofzo, maar nu lukte da niet echt. Nu ja, 't was gewoon wel leuk om samen met vrienden die je al een tijdje niet gezien hebt de avond door te brengen.

Vanavond dan verjaardagsfeestje van vriendin uit het middelbaar. Met een groepje daarvan spreken we altijd af met een verjaardag, das altijd wel gezellig. Maar t zal wel een rustig avondje worden, want t is gewoon met een stuk of vijf bij de jarige thuis iets drinken.

Morgen dan naar mijn lieve schat (to be)! En s avonds naar men nieuwe appartementje (alé van mijn nicht hé).

En dan is het weekend weeral om...

 

18:49 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Ik ben 99% zeker dat ik weet welk fondu-restaurant 't is ;) In de buurt van de kathedraal zeker? Idd serieuze aanrader!
Amuseer je nog! :)

Gepost door: Kimmi | 28-10-06

zo jij verveelt je blijkbaar ook niet :D Heel erg fijn hé meid ;-) Geniet!

Gepost door: Perfectionista | 30-10-06

De commentaren zijn gesloten.