26-10-06

date, work, move

Date 5 is ondertussen ook al achter de rug. Dinsdagavond is hij naar A'pen gekomen en zijn we samen iets gaan eten en dan naar de film geweest. Heel fijn om hem weer te zien! Ik heb hem dus vrijdag, zondag en dinsdag gezien. En mij hoor je niet klagen hoor! 't Was altijd heel fijn. Zondag zie ik hem weer. Dan ga ik nog eens naar hem toe.

 

Op het werk gaat het rustig aan. Zit nu wel bij een klant, maar daar moeten we dikwijls wachten op informatie, dus niks geen stress. Gewoon rustig op t gemakske doen wat je al kan doen en dan weer wachten. Dat wachten is niet altijd leuk natuurlijk, want zo leer ik ni veel bij...

 

Over het 'move' stukje in de titel dan. Ik verhuis voor 3 weken naar A'pen centrum. Ga in het appartement van mijn nicht logeren, om op haar poesjes te letten (had ik da hier al gezegd?). En ook weer wel leuk, aangezien ik woensdag vrij ben (mijn enige vrije dag dit jaar, buiten kerstmis), heeft mijn lieve date (mja hoe noem je zo iemand) vrijaf genomen, speciaal om bij mij te zijn :-) :-)

 

Mijn leven gaat dus rustig zijn gangetje. Nu ja, mijn vriendinnen noemen het spannend :-). Maar ik geniet er wel van!

19:35 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

"Hoe noem je zo iemand?"...... een vriendje in spé misschien? ;)

Gepost door: Lime | 26-10-06

De commentaren zijn gesloten.