12-09-06

kuiswoede

De mama is 3 dagen weg, dus ik ben de baas in huis (papa en broer zijn heel de dag gaan werken, dus ben alleen thuis). Ik moet wel thuisblijven, of toch zoveel mogelijk, om de telefoon op te nemen enzo (we hebben een eigen zaak thuis).Tja en wat doe je dan als je alleen thuis zit... Elke voormiddag lees ik in een boek over boekhouden dat ik moet lezen tegen dat ik met de cursus van t werk begin. En s namiddags, naar de winkel en kuisen. Gisteren heb ik boven alle ramen gekuisd. Ik ben daar wel ni zo goed in (strepen enzo), maar aangezien ze zeker een half jaar ni meer gekuisd waren,is t toch een hele verbetering. En vandaag heb ik de bureau van mijn broer en mij gekuisd. Er ligt meer rommel van mijn broer, maar er staat ook een tv en pc die ik wel eens gebruik. Aangezien mijn broer weigert te kuisen en ik het stof beu was, heb ik er dan maar eens gekuisd. Zo meteen zijn ook de gang boven en mijn kamer aan de beurt. Als ik dan nog zin heb, ga ik de auto nog kuisen. Kwestie van toch ook iets buiten te doen met zo'n goei weer hé.Morgen komen 2 vriendinnen hier iets drinken (als ik dan toch ni weg mag, komen zij maar naar hier hé). En dan zijn mijn dagen toch mooi gevuld zodat ik niet te veel aan donderdag (de dag des oordeels :-)) denk. Kwestie van het aangename (alé ja, het vermijden van stress enzo over punten) te koppelen aan het nuttige (dat kuisen hé :-))

14:33 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ruiten nu mag je lachen, maar, wat ik goed vind om ramen te poetsen is een beetje haarshampoo in je water; de hoeveelheid waarmee je je haar wast. Waarom? Omdat haarshampoo de eigenschap heeft om goed uit te spoelen en geen zeepresten achter te laten. Minder strepen dus.
Nog beter, maar niet bij de hand, dus moet je is kopen, bierglasreiniger, vind je in makro bv. uperresultaat, zo een fles kost twee keer niets en je doet er een leven lang mee, een theelepeltje in 10l water. 2l van metromerk kost 3euro.

Gepost door: johan | 12-09-06

Mja Ammoniak (weet ni zeker of het da is) schijnt ook wel goe te zijn. Mijn mama gebruikt da altijd. Maar da pikt aan uw handen en da stinkt verschrikkelijk, dus ja...dan maar wa meer strepen.

Gepost door: A-girl | 12-09-06

De commentaren zijn gesloten.