28-08-06

ziekskes

Zaterdagavond een vriendin gaan bezoeken in Berchem. Pizza gaan halen in de pizzahut op de hoek, voor 7 man. Dan nog wat gedronken (één glaasje met iets alchoholisch, de rest zonder alchohol), nog wa kleine snoepjes gegeten enzo. 't Was echt gezellig!

Zondagmorgen: diarree, buikpijn, hoofdpijn,... Opgestaan om pilletje te nemen en weer in men bed te kruipen. Ouders waren heel de dag weg, dus ze hebben enkel wat tips gegeven over wat ik kon doen. Om 12u terug opgestaan, het laatste wat nog in mijn lijf zat overgegeven en toen voelde ik mij plots een stuk beter.Toch nog heel de dag in de zetel gelegen met koortsgevoel, hoofdpijn, spierpijn,...

Gelukkig voel ik mij vandaag al een stuk beter (dacht al dat de helft van mijn vakantie eraan zou zijn ofzo). Heb nog wel een beetje buikpijn. En door een dag niks te kunnen eten, ben ik ook een kilo kwijtgeraakt, dus das ook al ni slecht eigenlijk hé.

 

Update: design en linkjes nog eens aangepast. Wil je ook een linkje laat het dan gerust eens weten dan kom ik uw blog eens 'keuren' :-)

14:29 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.