25-08-06

't Was leuk!

Nu ja, een beetje vervelend natuurlijk. Want je bent plots verplicht om te praten met mensen die je eigenlijk niet kent. Maar ik had geluk. Toen ik binnenkwam zag ik direct een meisje dat bij mij op d'unief zit (waar ik ze nooit zie trouwens) en die ik had gezien op de solliciatie in december. Bij haar was een meisje die nog in mijn groep heeft gezeten op d'unief maar een jaar eerder is afgestudeerd. Zij gaat ook daar werken. Viel wel mee, want rond mij hoorde ik alleen maar franstaligen en had ni veel zin om mij daartussen te mengen.

Oh ja voor de duidelijkheid mss, ik ga in a'pen werken, maar het hoofdkantoor is in Brussel en alle nieuwelingen van heel t land waren daar dus uitgenodigd. Daarna kwamen er nog een paar binnen van d'unief. Mensen die ik zowa oppervlakkig ken. Vond het eigenlijk altijd 2 dikke snobs. Zo zien ze er toch uit, maar als je ermee babbelt, vallen ze goed mee.

Daarnaast nog gebabbeld met 2 mensen die ook in a'pen gaan werken. Denk wel dat we een toffe groep kunnen vormen, ook al zijn we heel verschillend allemaal.

Echte kennismaking volgt natuurlijk vanaf 18 september. Heb er toch wel zin in!

17:26 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

werk In wat voor een bedrijf ga je werken? Is het in een bedrijf of is't iets anders misschien?
En wat voor werk moet je doen?
Blijkbaar werden er toch wel een hoop nieuwe mensen aangenomen.

Goed dat je zo meteen werk gevonden hebt!!

veel succes èn plezier alvast :)

Gepost door: Lime | 25-08-06

ah voila se dat ziet er allemaal al goed uit he :) en goed begonnen is half gewonnen (cliché ha)

Gepost door: g*lover | 27-08-06

De commentaren zijn gesloten.