15-08-06

chatten

Het belangrijkste dat nu nog moet gebeuren is een inleiding en een besluit schrijven. Dat wordt nog nie zo'n lachtertje vrees ik. Die moeten namelijk echt wel goed zijn, aangezien de rest van mijn thesis niet super goed is.

Vandaag zit ik zo'n beetje in vakantiesfeer. Alé ja, geen zin om te werken eigenlijk. Mijn ouders moeten ook ni werken en zijn gaan fietsen. Dus heb het hele huis voor mij alleen (broer is, zoals gewoonlijk, ook niet thuis). En bijgevolg veel zin om mij in de zetel voor de tv te leggen. Maar nee, k ga een poging doen om een inleiding te schrijven.

 

Ben al een tijdje met een kerel aan het chatten die ik heb leren kennen via zo'n profielensite. 't Klikt eigeniljk wel als we chatten. Maar dat komt denk ik vooral omdat hij altijd iets verzint om over te praten. Ik weet eigenlijk niet of het in het echt ook zo zou klikken. Hij kan alleen maar chatten als hij op het werk is, aangezien hij thuis geen internet heeft. Dus tussen de thesis door zit ik vaak met hem te babbelen. Vorig weekend heb ik hem mij gsm nummer gegeven. Hij is een Nederlander, dus sms kost eigenlijk te veel geld, vind ik (50 cent per sms, aangezien ik zo'n pay&go ding heb). Dit weekend bleef het dus beperkt tot 1 sms. Gisteren zei ik dat ik het wel leuk vond om sms'jes te krijgen. Gevolg: gisterenavond 9 sms'jes van hem. 2 keer heb ik een antwoord gestuurd, maar daarna heb ik hem maar laten doen. Ok, voor hem kost het wel minder. Maar k vind het toch maar raar dat nen 'onbekende' mens ineens kei veel sms'jes begint te sturen. Heb hem vandaag dan ook maar duidelijk gemaakt dat dat niet echt hoeft... Ik denk dat hij er iets meer van verwacht dan ik. Ok, ik heb er soms ook wel een goed gevoel bij. Maar ik blijf maar steeds denken: in het echt kan het echt nog tegenslagen. Daarbij wil hij geen foto geven (hij zegt dat hij er geen heeft op pc op zen werk) en is hij 31. Niet dat ik enkel iets zou beginnen met een knap persoon. Weet dat ik zelf ook geen babe ben, maar je moet er toch wel mee over straat durven lopen hé :-). En 31 is misschien ook wel een beetje oud voor mij. Ik weet het allemaal niet goed. Voorlopig laat ik hem maar babbelen en babbel ik vrolijk terug...

12:05 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ooit, toen de dieren nog spraken ... heb ik me laten verleiden om te chatten. Bleek zeer verslavend, en uiteindelijk dik tijdverlies te zijn. Maar wat doen we eraan??

Gepost door: Paul | 15-08-06

chatten Ach, zolang het fun blijft, mag het hè!
Je zal wel zien hoe het loopt, alles zal zichzelf wel uitwijzen denk ik.

Gepost door: Lime | 15-08-06

De commentaren zijn gesloten.