03-08-06

't gaat traag, maar 't gaat...

Ondertussen ben ik zeer blij met de 'klimaatsverandering'. Aangezien ik toch heel de dag achter mijn bureautje zit, vind ik het absoluut niet erg dat het regent en stormt enzo. Wel spijtig voor de mensen die echt vakantie hebben natuurlijk...

Mijn thesis dan. Dag na dag komt er schot in de zaak. Ondertussen zit ik aan zo'n 38 blz. Dat wil zeggen dat ik er nog een dikke veertig te gaan heb (ongeveer op de helft dus). Nu zal het natuurlijk wel sneller (moeten) gaan, aangezien ik al een deel info heb en dus voornamelijk nog kleine dingen moet opzoeken en dan uittypen. 

Ondertussen ben ik ook te weten gekomen dat mijn ene herexamen op 24 augustus plaats zal vinden. Aangezien mijn thesis normaalgezien pas om 25 augustus moest worden afgegeven, maar ik nog tijd nodig heb om wat te blokken voor dat stomme vak, heb ik dus wat minder tijd voor mijn thesis. Ik begrijp die mensen van d'unief ni echt hoor, das een algemeen vak, dat heel 2e lic had en er waren best wel wat mensen van gebuisd. Waarom zetten ze dat in 2e zit dan vlak voor de thesisdatum en niet ergens in september. 

Enfin ja, ik zal het allemaal wel halen veronderstel ik. Voordeel is wel dat ik dan in september, buiten de thesisverdediging, nog 3 weken verlof heb voor ik moet beginnen werken.

Alé, we zullen nog maar wa verder werken zekers.

16:09 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ja zeg........... Ja zeg dank u hé !!!!!ik ben nog volgende week in verlof en kijk.....zoo kan ij nit gaan touren met mij Cadillac zenne...groetjes Marc

Gepost door: Cadillacman | 03-08-06

je doet dat goed! Nog héél veel succes hè meid, het gaat je zeker lukken hoor!!

Gepost door: Lime | 03-08-06

De commentaren zijn gesloten.