14-07-06

tripje naar Brussel

Vandaag ben ik naar Brussel geweest, naar een kleine bib, voor informatie voor mijn thesis. Ik werd ontvangen door een mooie , uiteraard waalse, man, maar gelukkig deed hij wel moeite om nederlands te spreken.  Niet dat ik geen Frans had willen spreken, maar tenslotte was ik de 'klant' hé. Hij verontschuldigde zich wel omdat hij niet goed Nederlands zou spreken, maar buiten zijn stopwoorden: alors, enfin, donc,... was hij echt wel verstaanbaar. Ik heb wel wat nieuwe informatie gevonden die handig zou kunnen zijn, maar heb geen zin meer om er nu nog in te vliegen, dus dat zal voor maandag worden.

Tegen half twaalf was ik daar buiten en twijfelde ik of ik nog even in brussel zou blijven om te shoppen, of of ik nog naar A'pen zou gaan om naar de bib van d'unief te gaan.  Braaf als ik ben, ben ik naar de bib in A'pen geweest. Alwaar ik nog wat dingen heb afgeprint en opgezocht.  Eigenlijk was het dus wel een goeie dag voor mijn thesis.

Plannen voor het weekend: tennissen, het kamp van mijn oude chiro gaan bezoeken (van zaterdag op zondag) en dan zondag wss gaan zwemmen ofzo, aangezien het toch weer lekker warm gaat worden.

Prettig weekend allemaal!

16:30 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.