08-07-06

kermis

't Is dit weekend kermis in mijn allerliefste dorpje.  De kermis zelf stelt niet echt iets voor, een paardemolen, 2 viskramen, 2 lunaparken, 2 schietkramen, nog een paar andere dingen en dan heb je het gehad. Maar de kermis gaat samen met de nodige fuiven en feestjes.

Gisteren begon het al met een optreden in een tent. Het was een covergroepje, dus altijd fijn om mee te zingen met de bekende liedjes.  In een café werd vollop het inzetten van het bouwverlof gevierd. Toen we er tegen twee uur een kijkje gingen nemen zaten er alleen nog wa zatlappen, dus hebben we één ding gedronken en zijn we naar het volgende café gegaan. Daar was ook ni veel te zien, dus ben ik maar naar huis gegaan.

Vanavond is het dan groot boerenbal in een klein dorpke. Dat gebeurt maar één keer per jaar, dus meestal komt er wel veel volk op af. 't Is wel wat marginaal, maar hopelijk wordt het wel fijn.

Zondag mogen we met heel de familie broodjes komen eten bij mijn grootmoeder (die woont ook in mijn dorpje) om dan daarna met zen allen samen eens over de kermis te lopen. Waarna de nonkels op café gaan en de tantes terug naar huis gaan voor de afwas. 's Avonds is het dan nog eens fuif, meer voor de mensen van het dorp deze keer, wat elk jaar wel heel tof is.

Maandag en dinsdag zijn er ook nog wat dingen te doen, maar k weet eigenlijk niet juist wat. Enfin, amuseren zal ik mijn wel...

11:41 Gepost door A-girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.