04-07-06

hot hot hot

Amai, ik lijd onder het warme weer. Heb al x aantal dagen echt slecht geslapen... Deze morgen dan ook nog eens opgestaan met hoofdpijn. Vraag mij af of het komt door die drie glazen wijn die ik gisteren gedronken heb, of door de warmte.

't Feestje was wel heel tof. Eerst thuis bij het feestvarken iets gedronken op zijn terras. Voor de bierdrinkers was er bier uit t vat (zo'n Philips draft ding) en voor andere dus (koppijn)wijn of frisdrank.  We kregen dan ook eten, koud buffet, heel lekker. En ijstaart met aardbeien als dessert. De ijstaart was speciaal voor hem gemaakt, met zijn naam erop en zijn leeftijd en voetbalmannekes enzo. Wel grappig, voor iemand die 23 wordt :-) Daarna zijn we gaan bowlen en ik heb 103 punten gehaald! 'k Vond da wel chique van mezelf.Over de punten van het tweede spelletje zal ik dan ook maar zwijgen, aangezien die iets minder waren. Daarna zijn we weer de bus opgestapt om naar t stad te rijden. Eigenlijk was dat voor mij niet meer echt de moeite, aangezien ik direct daarna de laatste trein naar huis al moest nemen. Maar t was wel heel gezellig.

Vanavond dan misschien een ijsje gaan eten (voor steppen is t toch veel te warm hé :-) ), woensdag bbq en donderdag nog eens een verjaardagsfeestje. 't Wordt een mager thesisweek, vrees ik...

11:55 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

bbq is echt wel razend populair de laatste weken, volledig terecht natuurlijk :)

Gepost door: Manlome | 04-07-06

ah wat, geniet wat van een vrij weekje met dit prachtig weer! Wie weet hoe lang dit maar zal duren! Veel genot en daarna succes met de thesis :-)

Gepost door: RedRose | 04-07-06

De commentaren zijn gesloten.