01-07-06

verslagje

Voor alle nieuwsgierige lezers: een klein verslagje van mijn date.

We kwamen tegelijkertijd aan aan het café, dus was er al niet het ambetante probleem van: ga ik al binnen, of wacht ik buiten,... Dus dat was wel handig, dan konden we samen naar binnen gaan. We zijn da met zen tweeën op het terras gaan zitten. En hebben gebabbeld, veel gebabbeld. Ik heb wel gemerkt waarom een vriendin vond dat we elkaar moesten leren kennen. We hebben veel dingen gemeenschappelijk. We zijn bijvoorbeeld allebei niet echt de opvallendste van den hoop. We hebben allebei in de chiro gezeten (maar da wist ik al). We delen wel dezelfde mening over een aantal dingen (voor zover we erover gepraat hebben). Maar ja, t is niet omdat we dingen gemeenschappelijk hebben, dat we ook echt bij elkaar zouden passen hé.

Enfin, we hadden om 9u afgesproken en hebben tot vrijwel half één zitten babbelen, dus das toch ook al iets hé. Hij is niet echt het type om direct te laten merken wat hij ervan vond enzo, dus eigenlijk weet ik ni zo goed wat hij denkt (net zoals hij dat van mij wss ook niet zo goed weet). Hij zei wel da'k altijd nog eens een mailtje mocht sturen. Heb dan maar gezegd da hij dat ook mocht doen.  Eigenlijk wil ik dus afwachten tot hij iets stuurt, maar weet ni goe of hij da wel zal doen.

Ik ben in ieder geval blij dat ik het gedurfd heb en ik heb er niks bij verloren en een kennis erbij. Dus k ben wel tevreden!

11:29 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

;o) Ik doe dat ook, zo afspreken zonder echt de mensen te kennen ... ge hebt niks te verliezen hé ... groot gelijk.

Gepost door: Ikke | 01-07-06

De commentaren zijn gesloten.