23-06-06

gent is fijn

Amai, het avondje Gent was echt de moeite!

Om half 5 ben ik thuis vertrokken, om een tussenstop te doen in Antwerpen. Bij 2 mensen die ook nog meegingen mochten we komen eten, zelfgemaakte pizza,mmmm. Tegen half 8 waren we in Gent.  Eerst naar een optreden gaan kijken en daarna nog enkele café'kes afgegaan op d'Overpoort. Amai, t was de moeite.  't Was echt wel kei plezant! Heb wel heel slecht geslapen. Met zen vijven op een klein kotje is echt wel ni zo comfortabel. Bovendien lagen we er rond 5u in en om 10u kreeg ik telefoon. 'k Was te laat met oppakken, maar aangezien iemand had gebeld die nog examens heeft, dacht ik dat het mss wel belangrijk kon zijn. Ikke dus uit mijn bed en op de gang gaan staan om toch maar effe terug te bellen. Bleek dat hij me wilde uitnodigen om iets te gaan doen voor zijn verjaardag, binnen 2 weken.  Pff, daarvoor moest hij mij toch echt ni wakkerbellen eigenlijk, maar ja.

Enfin, effe kort samenvatten: lekkere pizza, leuk optreden, leuke café'kes, veel kriek, veel bier, slecht slapen en toch wel een beetje koppijn...

16:36 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

* :) Mja ben ni geweest .. Anders had 'k u waarschijnlijk wel gezien.
Moest vanavond thuis zijn en wil ook ni té veel heen en weer tussen thuis & Gent :)

Gepost door: Kimmie | 23-06-06

Mja 'k Denk ni da je veel gemist hebt. Er waren niet veel mensen van jullie richting. Wel waren er 2 docenten, maar k weet ni meer van welke vakken. Het optreden was wel leuk, maar daarna zijn we doorgegaan.

Gepost door: A-girl | 23-06-06

Vieren Allez, zo te horen heb je het einde van de examens op gepaste wijze gevierd.

Gepost door: Young Crazy Fool | 23-06-06

De commentaren zijn gesloten.