14-06-06

goeiemorgen!

Het examen van gisteren ging goed! Ik zal verbaasd zijn moest ik daarvan gebuisd zijn. 'k Denk da'k zelfs minstens een 12 zal hebben. Das goed dus hé!

Binnen exact een week zitten mijn examens erop! Pff nog een héél week, dacht ik net. Maar t zal wel snel gaan, denk ik.  Morgen heb ik in de voormiddag een examen. In de namiddag ga ik dan wa relaxen. Vrijdag studeren, zaterdag ook studeren, maar onderbroken door een uurtje tenissen. Zondag heel de dag naar een trouwfeest. 't Is een soort brunch, die begint om 12u tot een uur of zes ofzo denk ik. Aangezien het ergens in de Limburg is en ik uit het noorden van Antwerpen kom, is het wel een eindje rijden, dus k denk da we ni al te laat terug naar huis zullen vertrekken.  Dan maandag en dinsdag nog wat studeren en woensdagvoormiddag examen doen. 

Woensdag ga ik dan niet veel meer doen, alhoewel, heb wel zin om te gaan shoppen. Weet er iemand of het in Nederland al solden zijn? (aangezien ik toch dicht bij de grens woon ;-) ) Donderdagavond ga ik uiteindelijk dan toch eens een vriendin bezoeken in Gent. Ze zit daar al een heel jaar op kot en ben nog nooit naar haar kot gaan zien. Enfin, donderdag dus eindelijk wel. Er is blijkbaar een gratis optreden en openluchtfilm georganiseerd door haar school ofzoiets. Enfin, t lijkt wel tof.

Maar eerst nog wa blokken natuurlijk. Al is het nu niet echt blokken, want het examen van morgen is open boek en naar t schijnt ni zo moeilijk ;-)

09:00 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Den Jardin Tapisplain :p Idd, optreden & film ..
Weet nog ni of ik er naartoe ga :p
Veel succes nog!

Gepost door: LittleStar | 14-06-06

... Jij ook nog veel succes! Een week is sneller voorbij dan je denkt hoor :)
En met die toffe vooruitzichten zal ze wel eens zo snel avanceren! :)

Groetjes!

Gepost door: SerafiNN | 14-06-06

De commentaren zijn gesloten.