12-06-06

Lost

Gisteren ontdekt dat het vervolg van het tweede seizon van Lost al begonnen is op Prime. Ik volgde Lost al vanaf in het begin, op VT4. Toen het 2e seizoen eerder begon op Prime, ben ik daarop overgeschakeld. Niet dat we daarom speciaal digitale tv hebben genomen hoor. We hadden al langer Filmnet en Canal+. En als je da wilde behouden, moest je digitale tv nemen, alé ja, we kregen dat, dus da viel da ook weeral mee. Volgens mij kost da echter wel wa abonnementskosten, en zo vaak kijken we er eigenlijk niet naar. Maar enfin, da zijn zorgen voor mijn ouders. Ik kan maar lekker genieten van leuke films en dus van Lost. Niet dat ik dat nog echt altijd supergoed vind, maar ben toch wel nieuwsgierig naar het vervolg altijd.

Gisteren zag ik dus per toeval een reclamefilmpje voor Lost van vanavond. Dus toen had ik pas door dat ze er alweer mee gestart waren. Enfin, na enig opzoekwerk heb ik gemerkt dat ik enkel aflevering 19 gemist heb. Maar die komt normaalgezien ooit nog wel eens op VT4, dus als ik er dan nog zin in heb, kan ik ze dan nog bekijken. Vanavond zal k wss nog ni kijken, maar heel de week zenden ze herhalingen uit op Prime, dus ik zal het toch ni kunnen laten om te kijken denk ik. 

Ah ja, ik heb nog examens ook ondertussen zeker. Ik bak elke dag zo'n beetje op mijn kamertje. Deze voormiddag valt het nog wel mee, maar straks zal het weer lekker warm worden vrees ik. Het studeren op zich lukt wel, hoewel ik toch hoop dat ik geen hele theoriën zal moeten uitleggen op het examen morgen.

11:01 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

warm! Veel succes hè!
Op mijn kotje is het ook bakken, maar we proberen het zo fris mogelijk te houden: alle studenten aan de ene kant van de gang zetten ramen en deuren wagenwijd open, aan de andere kant van de gang zetten we het raam ook wagenwijd open, zodat het waait binnen :)
en ik heb een nieuwe ventilator ;) Kan het ding nu al niet meer missen!

Gepost door: Lime | 12-06-06

tis zottekes weer hé! blij dat je examens goed gaan :-) Geniet er nog van, het zijn waarschijnlijk je laatste ;-)

Groetjes!

Gepost door: REdRose | 12-06-06

De commentaren zijn gesloten.