31-05-06

vorderingen?

Aangezien ik heel de dag zit te blokken, gebeuren er ni echt spannende dingen in mijn leven. Daarom eens effe een kort overzichtje van de vorderingen in verband moet alle plannen die ik gemaakt had.

-Mijn haar is ondertussen al een tijdje rood gekleurd. Niet felrood hoor, maar een mooi zacht rood kleurtje. Ik heb er al wel wat positieve reacties op gekregen, dus t zal wel geslaagd zijn dan hé.

- 2 weken geleden heb ik met t squashen mijn voet omgeslagen en daardoor is het sporten toen eventje gestopt. Maar het zwemmen blijft braafjes doorgaan. Het squashen ook, hoewel niet elke zondag, aangezien de squashvriendin vaak moet werken op zondag. Tenissen is alweer even geleden, maar da komt vooral door het feit dat we buiten tenissen en het nogal vaak regent op een zaterdag tegenwoordig (of was da op alle dagen :-)). Met het steppen ben ik volledig mee. Ik kan nog ni alles evengoed als de rest, maar ik ben al veel sneller mee met de pasjes enzo én ik vind het nog steeds leuk! Wat het sporten betreft zit het dus ook wel goed. Ik denk er zelfs over om nog een extra groepsles te gaan volgen op donderdag, maar da zal iets voor vanaf de vakantie zijn.

-Het diëten vlot ni echt. Ik probeer wel elke voormiddag een yoghurtje en elke namiddag een appeltje te eten als tussendoortje. En dat lukt meestal wel. Maar ik eet ook nog altijd vanalle andere lekkernijen... Op da vlak ben ik dus ni zo goe bezig.

-Wat het anti-puisten middel betreft. Ik gebruik het braafjes elke morgen en avond, maar veel effect heb ik nog ni gemerkt... Enfin, t heeft ook nog geen pijn gedaan, dus ik blijf er nog maar even mee doorgaan.

Mmm, ik was eventjes de post aan het zoeken waar ik al mijn plannen had neergeschreven, maar ik kon da nergens meer vinden. De regelmatige lezers (als die er al zijn) herinneren zich toch nog dat ik allerlei plannen had gemaakt hé?! Of heb ik da hier helemaal niet neergeschreven misschien? Ik weet dus ook ni meer of ik nog andere plannen had gemaakt.

Nu ja, zo specifiek heb ik mij er toch ni aangehouden, zoals je wel kan merken...

16:36 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

puntjes commentaar ;-) 1) je plannen kun je terugvinden bij ==> archief per maand 04/2006 :-) en dan ga je het tweede logje je plannen vinden :D
(ben dus trouwe lezeres ;))

2) ken al die dingen die jij hier vertelt... MAAR ik heb wel een tip voor jou! (hopelijk helpt ie bij jou ook ;)) Een anti-puistentip namelijk :-) Ik heb het niet zo voor crèmes en toestanden, maar ik heb nu iets wat echt helpt (bij mij toch)
==> Bij Yves rocher vind je een reinigende lotion, iedere dag 's morgens een 's avonds een druppel( !!!!) in je handpalmen en goed op je gezicht smeren, en afspoelen; je huid is superzacht maar niet vettig (heb ik nog nooit gehad!!!) de lotion heet "pure camille" en is een mooie groene plastic fles, kost 5,45 euro als ik me niet vergis... maar je krijgt superveel kortingen altijd dus dat kan best goedkoper!
En tenslotte (jaja, hier eindigt het al ;)) smeer ik mij dan in (mijn gezicht dus) met de kruidvatcrème tegen onzuiverheden. Het is een bruine pot (niet erg aantrekkelijk) met een groen etiket (is al wat mooier ;)) kost maar € 2,... dus ook nie erg duur, en geloof me, het helpt! Dus misschien es proberen ;)

Gepost door: RedRose | 31-05-06

De commentaren zijn gesloten.