08-05-06

changes?!

Ik heb net een aflevering van '10 jaar jonger' op vijftv gezien.  En eigenlijk, da zou nog iets voor mij zijn. Mij tien jaar jonger er doen uitzien is natuurlijk een beetje absurd, aangezien ik geen 12 meer wil zijn.  Maar zo'n make-over, da zou ni slecht zijn. Ik denk er al langer over om eens mee te doen met een 'voor en na'. Het  in de aandacht staan is daar wel een probleem bij, want da doe ik namelijk ni zo graag.

Daarom heb ik dus alvast voor mezelf besloten om wat veranderingen door te voeren. Dat gezonder eten wil nog niet echt altijd vlotten, want zodra ik alleen thuis ben, plunder ik de kasten... Maar k ga toch proberen 'af te kicken'. Van de cola kan ik al redelijk goed afblijven, ik drink nu veel water, maar de chocolade en chips vormen toch nog een probleem.

Verder heb ik mij voor het eerst sinds lang nog eens gewassen met een anti-puisten middeltje. Ik heb namelijk nog altijd last van die dingen (wat wil je, met al die chocolade enzo...), en t wordt toch eens tijd da'k daar iets aan doe.

Ik ben vandaag gaan shoppen en heb een paar leuke nieuwe dingen gekocht, niet echt een stijlverandering ofzo hoor. Maar toch wel mooi :-) Bovendien heb ik ook nog een haarverf gekocht.  Toen ik in de middelbare school zat, heb ik mijn haar wel eens geverfd, meestal een kleurtje rood. Niet fel ofzo hoor, maar mahonierood bijvoorbeeld.  Deze keer is het intensief rood.  Morgen of overmorgen gaat het erop! Ik twijfel nog een beetje, aangezien er woensdag klasfoto's enzo worden getrokken bij ons op school. Maar 'k denk toch da'k morgen ni ga kunnen wachten om het uit te proberen.

Hopelijk kan ik enkele veranderingen een beetje volhouden, voorlopig ga ik er allesinds helemaal voor! Op naar de nieuwe A-girl.

Ik besef wel dat het hier allemaal om uiterlijke veranderingen gaat, maar ik hoop dat ik mij zo innerlijk ook wa beter ga voelen.

23:41 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Veranderingen... ... vragen natuurlijk om een foto ;-)

Gepost door: Young Crazy Fool | 09-05-06

Chocolade zou niets te maken hebben met puistjes maar bij mij is het beide tesamen voorkomen effect toch ook opvallend!! Volgens mij ben ik een uitzondering :)

Gepost door: llleeennn | 11-05-06

De commentaren zijn gesloten.