04-05-06

eten

Omdat jullie er precies toch wel van overtuigd zijn dat ik de wilskracht heb om te stoppen met al dat snoep, heb ik besloten om het toch maar eens echt te proberen. Echt diëten ga ik niet doen, maar k ga proberen minder tot geen snoep en koekjes en chips enzo te eten.  Ik denk dat het wel een stimulans vormt om hier verslagjes te maken over mijn 'nieuwe eetgewoonten', dus ga ik dat af en toe ook wel doen, hoewel ik er geen dieetdagboek ofzo van wil maken hoor.

Vandaag dus: als tussendoortje deze voormiddag heb ik een yoghurtje gegeten. Dan heb ik ook nog van die ontbijtkoeken meegenomen naar d'unief en straks eet ik nog een broodje. Avondmaal zal vandaag moeilijk worden, aangezien ik van 4 tot 6 les heb en van 6 tot 8 naar een lezing moet. Waarschijnlijk ben ik dus pas om 9u of half 10 thuis...

Alé, k ga nog wa in t zonneke zitten! Misschien smelt het vet er dan wel af :-)

14:43 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

* Ik weet niet hoe het bij jouw zit ... maar als je huisgenoten niet meedoen of helpen is het op voorhand verloren. Ik heb het ook al geprobeerd. Niet om af te valen (anders zie je me niet meer lopen :-s) maar gewoon omdat het niet altijd zo bijster gezond is. Toen ik nog thuis zat en werkte was dat gewoon niet te doen als er nog 3 snoepende medemensen rondlopen en de kast vol lekkers zit. Maar nu ik een jaartje op kot zit lukt dat veel beter, zelf inkopen doen en tjah, dan koop je die dingen gewoon niet dus kan je ook niet verwateren achteraf.

Gepost door: Milo | 08-05-06

De commentaren zijn gesloten.