11-04-06

De spirit

om te schrijven is een beetje weg. Dit waarschijnlijk omdat ik al elke dag heel de dag achter die pc zit, in een poging iets voor mijn thesis of voor de talloze andere werkskes te schrijven. Maar vandaag toch weer effe zin om iets te laten weten.

Het trouwfeest was echt super! Ik hoop dat er zo nog vele zullen volgen.  Lekker eten, veel mensen, leuke muziek,... Tegen het einde van de avond wilde een vriendin mij 'koppelen' aan een jongen (alé, als ge ongeveer 28 zijt, zijt ge al een man zeker ). Alé, ze wilde mij ni echt direct koppelen, maar ze kwam zeggen dat het echt wel een toffe kerel is enzo. Ik ken hem ni, maar zij kent hem omdat het een vriend is van haar vriend. Ik vond het heel leuk da ze zoiets kwam zeggen. Ik zat er eigenlijk zelfs een beetje op te wachten, want ze had al vaker iets over hem gezegd.  Maar toen ze er dan eindelijk iets over kwam zeggen, durfde ik natuurlijk ni naar hem toe gaan enzo. Das misschien heel flauw, maar ik kan gewoon ni met iemand vrij onbekend een babbeltje beginnen. Maar uiteindelijk zit ik er nu al 2 dagen mee in mijn kop natuurlijk.  'Zou ik hem toch geen mailtje sturen ofzo?' vraag ik me dan af.  Enfin, ik pak het allemaal weer veel te serieus op, denk ik. Waarschijnlijk zie ik hem nog wel eens op een of ander fuif ofzo, dus k zal het maar gewoon zijn gang laten gaan. 

Wat de thesis betreft. Het vlot ni zo super goed. Ik heb ni echt de motivatie om eraan te schrijven. Ook ni voor andere werkjes die ik nog moet maken. Ik had gehoopt dat de paasvakantie een goeie periode zou zijn, maar k heb nog ni echt veel gedaan.... Vandaag toch nog maar eens een poging wagen.

Ah ja, voor iemand die wel goe bezig is met haar thesis, willen jullie even deze enquête invullen. 't Duurt ni zo heel lang, en je zou haar er een enorm plezier mee doen: http://webhost.ua.ac.be/enquetes/dis2/dis2logn.htm  Allen daarheen!

10:30 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) gewoon nog eventjes concentreren, hoe moeilijk het ook is, ik weet het... maar dan ben je er voor eeuwig en altijd vanaf!!!!!

Succes!

Gepost door: RedRose | 11-04-06

een mailtje ... is geen aanzoek hé ... ik ken je niet, maar een beetje impulsiviteit kan geen kwaad ... en is 't niks, dan is't niks, maar dan weet je 't wel (zoals ik met Colruyt-man) ...
Veel succes met de thesis, nog effe tandjes inzetten ...

Groetjes, A**

Gepost door: A** | 16-04-06

De commentaren zijn gesloten.