01-04-06

td-verslagje (3e poging :-s)

De td was woensdag, maar ik kom er nu pas aan toe om een verslagje te geven.  Kort en bondig: t was super!!

Ok, een beetje meer uitleg misschien :-). Eerst had ik afgesproken met een vriendin, op wiens appartementje Jean, een andere vriendin en ik bleven slapen. We zijn met 2 lasagna gaan eten.  Tegen half 9 ben ik naar t station gegaan om Jean te gaan oppikken.  We zijn dan samen naar de McDonalds gegaan, want hij had nog niet gegeten. Ik heb dan maar een dessertje gegeten (een ijsje!). Dan terug naar het appartement om zijn spullen weg te leggen en iets te drinken. Om half 10 kwam de andere vriendin aan.  Dan zijn we nog naar t kot van ne vriend geweest en hebben we naar wa muziek geluisterd, Trivial Pursuit vragen proberen te beantwoorden, en goe gelachen.  Tegen half 1 zijn we naar de td gegaan,t was wel druk, maar gelukkig niet té. 

Ik heb veel gedanst, gelachen, gebabbeld, geld op gedaan (wa wil je als je 2 EURO!!!! moet betalen voor een pintje), slecht geslapen, wel braafjes naar de les geweest (begon pas om 13u),...  Eigenlijk heb ik mij echt super goe geamuseerd! Echt een avond waar ik eens ni met die f*cking-thesis in mijn gedachten zat.

Ah ja en de conclusie ivm Jean... Op sommige momenten dacht ik toch wel: 'das eigenlijk echt wel ne super kerel' We kunnen echt goe babbelen, weten altijd wat zeggen tegen elkaar, amuseren ons goed samen.  En meer dan eens ben ik er van overtuigd dat onze (lange afstands-)vriendschap heel mooi is en veel waard is, dus dat wil ik ni verliezen!

 

Ah ja, voor degenen die dan eindelijk toch eens willen weten hoe ik eruit zie, bij deze één van de 146 foto's die op de td zijn getrokken:

11:52 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hmmja langeafstandsrelaties lijken mij inderdaad niet simpel, dan beter op vriendschap houden?

Gepost door: Manlome | 02-04-06

amai 2 euro... maar het belangrijkste is dat je je geamuseerd hebt hé!

Gepost door: RedRose | 03-04-06

Wow kosten pinten op nen td nu ook al 2 euro? Djeezes, der was daar niemand zat zekers?

Gepost door: Dafke | 06-04-06

Tegenwoordig staat er op élke foto een gast met een streepjestrui... ;)

Gepost door: Anneke | 07-04-06

De commentaren zijn gesloten.