24-03-06

RedRose heeft gelijk...

Ik zou beter nu goed mijn best doen, zodat ik in de vakantie helemaal niets meer moet doen. Maar k zie da voor de moment ni echt zitten. Ik heb de laatste tijd nergens zin in, en dus ook ni in die thesis. Ik zou er meer en harder aan moeten werken, maar het lukt gewoonweg niet... Mensen vragen wel hoe het zit met de thesis en hoe ver ik ben enzo, en dan zeg ik meestal: ni zo goe, k zit nog ni ver, k moet nog veel doen,... Maar meer ook ni, ik heb nog tegen niemand gezegd dat ik ni goe weet hoe ik dit allemaal moet aanpakken enzo, iedereen denkt dat ik het wel zal redden, maar zelf ben ik daar nog ni echt zeker van.

13:08 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

gij moet u meer ontspannen en dan hard werken e dan weer iet sluek s doen

Gepost door: lord cms | 24-03-06

Mmm nen thesis is een raar iets, soms lijkt het niet vooruit te gaan en opeens valt alles in de juiste plooi. Maar dan moet je ook wel af en toe eens durven roepen als je vermoedt dat het niet de juiste richting uitgaat

Gepost door: Dafke | 24-03-06

vreselijk eh, zo'n thesis ? Ik zat vorig jaar in juist dezelfde situatie als jij nu : die thesis ging langs geen kanten vooruit, ik wist maar niet hoe ik eraan moest beginnen, en ik had me er ook al bij neergelegd dat ik zou afgeven in 2e zit. Ik heb dan nog de pech gehad dat mijn promotor in de vakantie niet wou verbeteren, wat er op neer kwam dat mijn thesis 30 juni moest afzijn voor 2e zit (de 1e examenperiode was toen nota bene nog niet gedaan), dus ik heb in mei en juni nogal zitten stressen, maar ik heb hem afgekregen, met veel bloed, zweet en ja, ook tranen.

Ik weet niet in hoeverre je promotor je helpt, maar wat mij uiteindelijk goed geholpen heeft, was een duidelijk overzicht van wat hij verwacht van mij, gegoten in een inhoudstafel. Dit lijkt een stom detail, maar ineens zie je hoe hij de dingen ziet (en promotoren willen het zowiezo nogal graag zoals zij het zien) en weet je ook hoe te beginnen : "ah ja, eerst een hoofdstuk daarover (theorie bvb), en dan toepassen op dat in het 2e hfdst. en dat in het 3e etc."
Dus misschien eens naar je promotor gaan en een paar vragen stellen waardoor het je duidelijker wordt ?

Veel succes !

Gepost door: myo | 27-03-06

De commentaren zijn gesloten.