20-03-06

twijfel

Ik heb mijn vakantie naar Spanje al afgezegd. Nu ja, veel afzeggen is er niet aan, k heb gewoon tegen de 3 vriendinnen gemeld da ze voor mij geen vliegtickets moeten bestellen. Moest er dan een mirakel gebeuren zodat ik er toch door ben in juni, ga ik hopen op nog een mirakel. Met name dat er nog een plaatsje vrij is op het vliegtuig, zodat ik dan toch nog mee kan gaan. Maar aangezien het eerste mirakel niet zal gebeuren, zal het tweede waarschijnlijk niet nodig zijn natuurlijk.

Ik heb nog steeds niet echt iets dat op een thesis lijkt, nog niet in de verste verte.  Ik heb gewoon geen motivatie om hieraan te werken. Ik denk heel de tijd dat het me toch ni zal lukken. Ik twijfel over alles... Zelfs over die job van volgend jaar, is da eigenlijk wel iets voor mij? Volgens mij is het eigenlijk wat te hoog gegrepen en zal ik het niet echt aankunnen. Ik denk dat het onder ander door die twijfels over de job enzo is,dat ik niet echt aan die thesis toekom. En als die thesis al ni lukt, wat moet dat dan volgend jaar met die job.. Enfin, een vicieuze cirkel precies.

Vanavond nog eens even alle gedachten opzij zetten, ik ga naar Humo's Pop Poll Deluxe in het sportpaleis!

14:40 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Jobs Veel jobs worden omschrevenals iets dat 10 keer meer lijkt dan wat het is. Ik was vorig jaar systeemanalyst. Daar keken ook enkele mensen naar op, maar al bij al was dat ook maar wat met de computer prutsen. Binnen twee jaar ben ik misschien grafisch ontwerper. Wat eigenlijk niet meer zegt dan dat je een beetje functioneel kan tekenen :)

Gepost door: Milo | 20-03-06

zèèèèèg ze hebben je niet voor niets een contract aangeboden hé :-) Als die mensen (na de selectie!!!) geloven dat je het kan, waarom zou jij er dan niet geloven hé!!!!! Succes!!!

Gepost door: RedRose | 21-03-06

Pop Poll Ik ben ook naar Humo's Pop Poll geweest :)
vond het enorm fijn, alleen Kamagurka was gewoonweg saai :s

En Neveneffecten heb ik een paar weken geleden zien optreden en die zijn normaal zo goed, en gisteren vielen ze zo tegen....

Gepost door: K. | 21-03-06

hey hey hey! Een beetje zelfvertrouwen, he meid! Tuurlijk kan je dat wel!! En met onze steun al zeker!! Komaan, raap al je moed bij elkaar en vlieg er in! Ik duim alvast en brand een kaars!
Ik brand zelfs een kaars dat er nog een plaatsje mag zijn op de vlieger ... zelfs daar geloof ik in!
Succes!!!

Gepost door: dinges | 21-03-06

De commentaren zijn gesloten.