13-03-06

Vrij gezellig!

Toch nog maar eens een berichtje typen hier... Over de thesis ga ik efkes ni veel zeggen. Merci voor de steunbetuigingen, k ga mijn best doen, maar ik kan niks beloven hé. De enige aan wie ik trouwens iets zou moeten beloven, is mezelf, maar dat lukt voorlopig niet echt goed.

Dit weekend heb ik mijn eerste vrijgezellenavond gehad.  Een vriendin van mij trouwt in april en dat moesten we vieren natuurlijk. We hadden zaterdag het Centraal Station in Antwerpen versierd met ballonnen en een paar spandoeken (rond 15u, heeft niemand ons gezien?  ) want de vriendin zou, in gepaste outfit natuurlijk, met de trein aankomen. Daarna zijn we richting de Meir getrokken waar ze allerlei opdrachtjes moest doen. Ze is zelfs op de radio geweest (heeft niemand haar gehoord? ), want in ne winkel was één of andere actie. 's Avonds zijn we dan ergens gaan eten. Een restaurant met op de bovenste verdieping een soort veranda, met uitzicht op de kathedraal én met lekker eten.  En daarna zijn we nog naar de 70-80-90 fuif geweest. Om dan tegen 6u in de slaapzak te kruipen om op een veel te harde vloer te proberen in slaap te vallen.

't Was heel tof allemaal. Ik weet nu al wel dat al die opdrachtjes niets voor mij zouden zijn, maar de vriendin amuseerde zich echt en das natuurlijk het belangrijkste hé. Ondanks kleine ergernisjes aan sommige mensen (en mezelf), was het heel plezant! Echt een leuke dag waarop je zo eens aan niks meer moet denken.

Vandaag heb ik dan ook nog eens een leuk outfit gevonden voor op haar trouwfeest, dus daar heb ik ook al veel zin in!

18:57 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Het leven.. kan soms toch zo mooi zijn...

Gepost door: Tinkerbell | 15-03-06

Vrijgezellenfeestjes.. .. voorlopig ben ik nog nooit naar eentje naartoe geweest maar het lijkt me alliszinds fun.. zeker voor de genodigden, die mogen lachen met die onnozele opdrachtjes :)

Gepost door: Mystic Flower | 15-03-06

vrijgezellen 'k heb ze ook al vaak gezien de zaterdagavond, best grappig, maar ik vrees de dag als ik dat ooit moet doen :D

Gepost door: Manlome | 17-03-06

Fun fun fun met het juiste gezelschap kan zo'n avond niet stuk!

Gepost door: llleeennn | 18-03-06

De commentaren zijn gesloten.