07-03-06

pfff

Ik dacht dat het weten van mijn punten me zou motiveren om er nog kei hard voor te gaan de laatste paar maanden van mijn studententijd. Maar toch wil dat maar niet lukken. Ik ga wel naar de lessen en doe daar wel mijn best voor. Maar die stomme thesis blijft me dwars zitten. Ik krijg gewoon geen woord geschreven. Ik durf er niet mee bezig zijn. Iets in mij verzet zich ertegen. Ik weet niet wat dat iets is.

Ik weet dat ik nooit een topschrijfster zal worden. Ik ben echt niet goed in die dingen, dus ik zou er veel mee bezig moeten zijn. Maar bij mij heeft die gedachte juist het omgekeerde effect. Ik verstar, ik doe niets. Ik praat er ook tegen niemand over. Als ze iets vragen over mijn thesis is het van: "tja da gaat hé, niemand doet dat graag".

Pfff, ik wil niet zo iemand zijn die opgeeft, ik wil er voor gaan, maar toch lukt het niet...

13:47 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Heb je niemand... ... die de dingen die je schrijft eens kan nalezen op taalfouten enzo? Dan hoef jij je alleen op de inhoud te concentreren...

Gepost door: liza | 07-03-06

succes nog veel succes!

Gepost door: joe | 07-03-06

Vooruit... Blijf er voor gaan hé! (ik weet het ik weet nog niet wat het is maar zalt nog wel ontdekken)

Liefs en volhouden hé!

Gepost door: visje | 07-03-06

hup hup vooruit met die geit, nog eventjes en je bent er vanaf!!!! 1... 2... READY? GOOOOOOOO!!!!!

Gepost door: RedRose | 07-03-06

Bah, Gewoon nog een tijdje wachten tot het echt kritiek word. Dan gaat het schrijven wel gemakkelijker. Ok, minder aangenaam en veel stresserender, maja, soms is dat de enige manier. Heb ik al vaker toegepast.

Gepost door: Milo | 07-03-06

laat het eens een weekje rusten? En als je spontane ideetjes krijgt, schrijf ze vlug ergens op. Gewoon een korte pauze inlassen, en je thesis even uit je gedachten bannen kan misschien helpen?

Gepost door: Manlome | 08-03-06

Ik presteer nog steeds het beste wanneer ik onder immense druk sta, mss is dit bij jou ook wel zo? Als de deadline begint te naderen, zal je waarschijnlijk wel bakken inspiratie hebben!!
Kop op!

Gepost door: An | 10-03-06

thesis en al same here... de klok tikt en deadline snelt naderbij... niks aan te doen, gewoon vooruit gaan. ik zat onlangs ook in een dipje en heb alles 2 weken (!) laten liggen...en geloof mij, dat helpt!!! kan't u alleen maar aanraden. En erover praten helpt niet, tenzij met medestudenten. De rest staat er toch ni voor open of versta 't ni (toch in mijn geval). Hang on tight, 't is wel 3 of 2 maand congé waard!! Anders is't weer die mottige 2e zit (geen feestjes, geen reizen, geen vakantiejobs en geen cash, geen zorgeloos rondlopen, geen sollicitatiegesprekken.........)
gd luck!

Gepost door: jon | 12-03-06

sterkte ! Misschien gaat het vlotter eens je er mee bezig bent?

Gepost door: leen | 13-03-06

herkenbaar Ik ken het gevoel maar al te goed. Nooit problemen gehad met mijn vakken en dan... de thesis!! Ik durfde er mij gewoon niet aan zetten, bleef het maar uitstellen, kortom het ging gewoon langs geen kanten!! Ongekende faalangst die ik eerder nog nooit gevoeld had. Heb het kunnen oplossen door mezelf een ijzerstreng schema op te leggen met behulp van wakende vrienden. En zo is het wonder boven wonder nog gelukt, in december pas weliswaar. Ik kan het je op een blaadje geven : smijt u derin dat je er snel vanaf bent, want uiteindelijk heeft die thesis wel bijna 2 jaar in mijn hoofd gelogeerd. Niet aangenaam! Veel succes ermee.

Gepost door: Anne | 24-03-06

De commentaren zijn gesloten.