23-02-06

galabal

Het laatste galabal van t jaar. En dus de laatste kans voor mij om naar een galabal te gaan van een studentenvereniging. Morgenavond is t zover. Ik ben nog nooit naar een galabal van d'unief geweest... en zal het ook nooit doen (tijdens mijn studententijd dan toch, wie weet later wel eens).  Ik wilde eerst ni gaan, maar dan dacht ik, ik zal toch maar gaan, want t is de laatste keer (en den eerste keer dan voor mij ook).  'k Had dus een mailtje gestuurd naar de vriendinnen om te vragen of ze zin hadden om mee te gaan (want alleen zag ik da ni echt zitten).  De meesten hadden iets anders aan de hand, anderen vonden het te duur en sommigen twijfelden nog.  Uiteindelijk heb ik maar een mailtje gestuurd naar de twijfelaars (en één echte kandidate die graag mee wou) dat we niet zullen gaan.  Met 2 of 3 man vind ik het ook ni echt de moeite. Bovendien heb ik ni echt een kleed. Op t laatste galabal waar ik naartoe ben geweest (gewoon van een café, niet van een studentenclub, zie x aantal posten geleden) heb ik een rok en topje aangedaan. 

Enfin, een ramp vind ik het niet hoor. Maar k heb mij wel voorgenomen om nog eens naar een td te gaan, want das toch ook een deel van het studentenleven hé.

10:27 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

het zal er ooit wel eens van komen om naar een galabal te gaan ;-)
Een galabal is wel eens fijn en is dikwijls wreed plezant, maar meer dan 2 à 3 keer op een jaar ga je mij er ook niet vinden hoor.
Nahja, in het najaar starten de galabals opnieuw dus misschien kan je dan eens gaan.
liefs Vlindertje

Gepost door: Vlindertje | 23-02-06

De commentaren zijn gesloten.