18-02-06

't Is nu echt wel duidelijk denk ik...

'k Heb deze nacht dan toch een sms'je naar Jean gestuurd met de vraag of hij het ni leuk zou vinden dat ik eens een namiddag naar hem zou komen.  Ik had zo'n berichtje al een paar keer ingetypt, maar het nooit verzenden. En die paar pintjes da'k gisteren gedronken had, hielpen mij wel om de stap te zetten. Bovendien heb ik een lang gesprek gehad met een vriendin over versieren en vriendjes enzo. Dus k vond da'k het moest sturen.

Ik kreeg niet direct een antwoord, maar k had ook nog geen rapport aangekregen, dus zijn gsm stond af.  Deze voormiddag kreeg ik dan ineens een rapport aan, maar geen antwoord. Daarna zag ik hem op msn en hij zei dat hij het een leuk idee vond enzo. En daarna vroeg hij: "zou dat niet toffer zijn als we meer dan 2 zijn?" Das wel duidelijk dus hé, denk ik.

Ik begon trouwens al te denken dat ik het gewoon leuk vind dat ik wat aandacht van hem krijg. En omdat ik echt wel graag een vriend wil, begin ik dan een 'slachtoffer' te zoeken hé.  'k Hoop wel da hij het ni door heeft, wat wel zou kunnen natuurlijk.

'k Zal hem waarschijnlijk toch minder spreken, want ik ben van plan om ni meer al te veel op msn te zitten (en dat is onze voornaamste communicatiemiddel).  'k Zit in mijn laatste jaar en k moet nog vijf maanden mijn best doen op t school zodat ik op t gemakske verlof kan nemen om dan in september te beginnen werken. Ik heb mij dus voorgenomen om minder tv te kijken en meer te werken. Bovendien zou ik tegen dat trouwfeest toch graag eens een beetje afvallen. Da zal ni vanzelf gaan, dus k ga daar echt wel moeite voor doen.

Het plan is dus: mij concentreren op de studies, meer sporten, gezonder eten. En minder zitten na te denken over het feit da'k graag een vriend zou hebben. Want, als je er te veel over nadenkt, is de fun van het verliefd zijn er eigenlijk al snel af.... 

16:04 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

;-) volledig eens met je laatste paragraaf! veel plezier nog!

Gepost door: lord cms | 18-02-06

als je echt graag een vriend wil, dan mag je er niet naar zoeken ;) Bij mij is Stijn gewoon figuurlijk uit de lucht komen vallen, op het moment dat ik het minst verwachtte :)

Gepost door: Manlome | 19-02-06

ik wens je heel veel succes met alles ;-)

Wat ik verder nog wil zeggen, eens je "the one" denkt tegengekomen te hebben, blijft die fun toch wel lang duren :p Bij mij duurt die intussen al meer dan twee jaar :-)

Gepost door: RedRose | 20-02-06

Het klinkt heel cliché maar het is waar, het overkomt je wanneer je het het minste verwacht!!

Gepost door: llleeennn | 23-02-06

De commentaren zijn gesloten.