17-02-06

thesis, Matongé en trouw

Van die thesis is deze week weer niet veen in huis gekomen... 't Was nog maar de eerste lesweek, maar we hebben al allerlei werkjes en taakjes opgekregen. Al die proffen denken dat hun vak het belangrijkste is, of dat hun vak het enigste is waarvoor we iets moeten doen. Enfin, ik ga die thesis er toch ergens moeten tussenwringen, want die moet ooit afgeraken hé.

'k Heb wel een leuk keuzevak gevonden: interculturele communicatie.  't Is samen met Erasmus studenten, dus da zorgt ook wel voor wa afwisseling (ge kunt zo nog eens rondkijken of er geen knappe gasten tussen zitten ). De verhaaltjes over de verschillende culturen en de problemen die erdoor kunnen ontstaan,vind ik echt wel interessant. We gaan ook naar de Jodenbuurt in Antwerpen en naar een moskee en Matongé in Brussel, dus na al die jaren nog eens een 'schooluitstapje'. Ja, buiten door de paper die we moeten schrijven, ben ik heel blij dat ik dit vak gekozen heb!

Deze morgen heb ik een uitnodiging ontvangen voor het huwelijk van een vriendin van mij.  Ik wist natuurlijk al lang dat ze gaat trouwen, maar nu is t wel echt officieel hé.  't Duurt nog effe, want t is pas in april, maar ik kijk er toch al naar uit! 't Is eigenlijk de eerste van mijn vriendinnen die trouwt en daarna zal het weer wel nog effe duren voor er iemand trouwt. In maart is t de vrijgezellenavond, alé eigenlijk is t met een overnachting, dus een soort van 'vrijgezellenweekendje'. Da zal ook wel super worden!

13:15 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.