13-02-06

Laatste keer eerste keer les

Amai, ik voel mijn voeten  niet meer. Alhoewel, eigenlijk klopt dat niet, ik voel ze dubbel zo hard... Ik ben dus gisteren gaan helpen op die restaurantdag. Er is zo'n 500 man en vrouw komen eten, dus t was best wel hard werken. Videebroodjes uit de oven halen, fritten in schalen scheppen, borden klaarzetten, afwassen,...  Ik heb zelf een beetje geholpen met opdienen (als er iets al te lang klaarstond en het anders koud zou worden).  Wat wel grappig was, toen Bartje Wellens en co de zaal binnen kwamen, werd iedereen ineens heel stil en was iedereen aan t gapen enzo. Ocharme 't ventje, das ni echt plezant denk ik.  Maar ik vond het toch ook wel tof dat ik papa en mama Wellens mocht bedienen. Maar uiteindelijk blijven da ook maar gewone mensen die ne keer graag videe met frietjes komen eten om hunne vriend te steunen hé.

Deze nacht dan zeer slecht geslapen.  Ik hoorde al die geluiden uit de keuken nog nadenderen en af en toe hoorde ik een stem die vroeg om x aantal videes en zoveel spaghetti's....

Deze morgen dan toch braaf vroeg uit het bedje, om voor de laatste keer in mijn leven (waarschijnlijk) een nieuwe semester aan te vatten. Zoals precies altijd bij mijn eerste lessen, ging het al meteen mis. We stonden braafjes om half 9 aan het juist lokaal, toen een vrouw kwam zeggen dat de professor pas om 10u zou komen. Wat ook wel tegensloeg was dat ik dacht dat we maar 2 uur les hadden, terwijl het er 4 bleken te zijn.  Na dus nog 1,5 uur tijd voor ne warme choco en wa kopietjes, er dan toch ingevlogen. Echt een introductielesje was het: dit boek moeten we kopen ( €57!), dat moeten we afprinten.  En ineens al een opdracht meegekregen tegen de volgende les. Dit word een werkvak, vrees ik...

Alé, k ga wa met mijn voeten omhoog zitten

 

15:51 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Hihi :) Geen zorgen, 'k zwijg als 'n graf :) Zo dikwijls spreek 'k er nu ook weer ni mee ofzo en 'k wil liever ook ni dat er te veel mensen van school op men blog terecht komen ;)

Gepost door: LittleStar | 14-02-06

Aha ik heb meer geluk dan, ik krijg mails van de prof dat de les pas volgende week begint... Maar die eerste lessen zijn inderdaad altijd zo nutteloos!

Gepost door: Manlome | 14-02-06

De commentaren zijn gesloten.