11-02-06

weekend

Mijn laatste weekendje van mijn vakantie.  En t is lekker goed volgeboekt, dus das wel leuk.

Het begon gisteren al natuurlijk. We gaan één keer per maand helpen op een fuif voor mentaal gehandicapten. Tussen acht en elf kunnen die mannen en vrouwen zich bij ons komen amuseren. En dat doen ze zeker! Ze dansen, ze bellen hun vrienden om te zeggen dat ze moeten afkomen, er zijn koppeltjes, er is al eens liefdesverdriet,... Kortom, niet veel verschil met een gewone fuif zou je denken.  Toch zou het heel erg opvallen, moesten ze op een 'normale' fuif zijn.  Ze reageren anders, ze houden toch wel een beetje van andere muziek,... Gelukkig dus dat er speciale fuiven zijn voor hen, zodat ze zich toch minstens één keer per maand kunnen uitleven.

Straks dan gaan tenissen en vanavond familiefeest en daarna waarschijnlijk nog naar een fuifje.  Drukke avond dus, maar t zal wel heel leuk worden. Met de familie amuseer ik mij altijd wel. Ik heb een paar nichten die ongeveer even oud als mij en ondertussen ook al een achterkleinkindje dat mega-schattig is.

Morgen is het restaurantdag voor onze 'wereldkampioen-belofte-veldrijder-buurjongen'. Waarschijnlijk ga ik mee helpen afwassen ofzo. Dus dan zal mijn dagje ook al weer snel gevuld zijn.

En dan is het weer maandag, we beginnen er rustig aan, met 2 uurtjes les, da zal nog wel lukken hé.

10:45 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

* Hmz .. Iemand van men klas zei ook dat haar "buurjongen" wereldkampioen beloften veldrijder geworden was :p Misschien kennen jullie elkaar wel :p

Gepost door: LittleStar | 11-02-06

Ja, Ik weet heel goed wie je bedoelt eigenlijk. Wil je haar aub wel niet vertellen over mijn blog. Ik zou niet graag hebben dat ze hier komt lezen.
Wel grappig dat je zo toevallig dezelfde persoon blijkt te kennen :-)

Gepost door: A-girl | 11-02-06

hmm it s a small world

Gepost door: leen | 12-02-06

Hoi!
Je kent me helemaal niet, maar ik kom hier af en toe eens een beetje lezen, als ik wat tijd vind, want ik vind dat je fijn schrijft, en ik moet zeggen, af en toe maken we wel zo ongeveer dezelfde dingen mee, en dan is het leuk lezen hoe iemand anders daarop reageert of met bepaalde dingen omgaat. Nu begin ik zelfs serieus te vermoeden dat je helemaal niet zo ver van mij af woont, en wie weet kennen we elkaar zelfs :s Maar ik ken je echte naam helemaal niet, dus kzal het nooit echt weten :)

Nog heel veel succes met je blog!
liefs,
K.

Gepost door: K. | 12-02-06

De commentaren zijn gesloten.