09-02-06

Ni veel te vertellen

De afspraak met de promotor viel goed mee. Ze heeft me ni afgeschoten omdat ik nog ni veel heb gedaan, ze leek zelfs helemaal ni verbaast ofzo (da zal wel bij meer studenten gebeuren zeker...). Ze heeft me weer wat ideetjes gegeven om over te kunnen schrijven, maar hoe ik dat ga realiseren weet ik nog ni echt. Ze heeft ook twee lekker dikke boeken meegegeven. Gelukkig moet ik ze niet helemaal lezen.  Tegen maandag een paar hoofdstukken kopiëren om daarna eens door te nemen.  'k Heb er weer een beetje zicht over.  Eigenlijk zou ik zo snel mogelijk wat op papier moeten zetten, dan zal ik toch een beter gevoel hebben, denk ik.  Maar das voor volgende week. 'k Heb besloten om toch maar efkes echt vakantie te nemen, want anders lukt da nooit en ga ik op mijn vrije lesdagen ook denken da'k het recht heb om vakantie te pakken.

Wat Jean betreft, weet ik het nog altijd niet zo goed. Het liefste wat ik zou doen is naar hem toegaan. Maar ik weet helemaal niet of hij dat wel wil enzo.  En ik durf het ni vragen. Alé ik bedoel, hij vraagt altijd of we zin hebben om te komen.  Maar ik alleen er naartoe gaan is nog wel net iets anders hé.  Ik laat het voorlopig toch maar een beetje zo denk ik. 'k Heb een druk weekend voor de boeg, dus k zal mij wel kunnen bezig houden.

Weet iemand hoe het komt dat er van die mega-witte regels tussen de tekst staan? Ik weet al hoe ik het moet oplossen (gewoon één keer op enter drukken ipv twee keer), maar k weet ni hoe het komt eigenlijk.

20:04 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.