18-01-06

net gemist?

Vandaag ging het echt ni.  Vanbuiten blokken is nooit mijn ding geweest en zal het ook nooit zijn (waarom was ik dan gisteren zo optimistisch??). Ik ben meer voor het type: begrijp het en leg het in uw eigen woorden uit, of pas het ergens op toe.

 

Deze voormiddag kwam er ne man van de digitale televisie om de laatste aansluitingen te doen.  Er was niemand thuis, dus ben ik maar wa in de living blijven zitten, om dieje wa in t oog te houden hé.  t Duurde veel langer dan verwacht, maar uiteindelijk is t toch allemaal in orde gekomen.  Ni da we er veel mee zullen doen, alé ik toch ni, want die tv programma's die je à la carte kan bekijken (van de 'net gemist' reclaampjes op tv) kijk ik niet, of neem ik op op video als ik ni thuis ben. 'k Heb het daarstraks wel een beetje zitten uit te testen en blijkbaar kunnen we die menu's wel gebruiken, hoewel we daar eigenlijk geen abonnement op wilden nemen (toch nog maar eens bellen naar de klantendienst, anders doen we weer geld op voor niks).  Je kan er ook films op zien, de meesten op te betalen, maar k heb er 2 gezien bij 'gratis films', dus moest er daar eens ne goeie film tussen staan, dan is da natuurlijk ook altijd wel tof.

 

Deze namiddag dan echt super weinig gedaan. Da komt echt doordat er niemand thuis is, dan zit ik zowa rond te lopen enzo, erg eigenlijk... 'k Zit aan blz 35 

16:41 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

je hebt nog tijd :-) ik zie dat je volgende pas maandag is :-) Ik heb er morgen twee, vrijdag twee en maandag twee... dat zorgt voor gezonde stress :-) Succes!

Gepost door: RedRose | 18-01-06

xxx de avond is nog jong... tijd genoeg dus om nog een paar blz te doen

Gepost door: g*lover | 18-01-06

De commentaren zijn gesloten.