10-02-05

What a night

Op een blog ben je ook verplicht om spannende verhalen te vertellen zekers?! Ni da'k tot iets verplicht ben, maar ik doe het toch, dan kan ik ineens jullie mening eens horen.
 
k Ga ni heel het verhaal vertellen, maar het komt er op neer dat ik gisteren met een vriend van mij gekust heb.  Ik beschouw hem als vriend, maar eigenlijk zie ik hem niet zo heel vaak.  Maar gisteren was de sfeer gewoon goed (en de drank) en we waren aan t babbelen, en van t één kwam dus t ander. Enfin ge kent da wel hé. 
 
Er waren 2 vriendinnen van mij die op mijn kot bleven slapen, maar eentje daarvan had ook nog grootse plannen. En dus gingen we door, omdat die één dus nog naar het kot van ne jongen wou gaan (en blablabla).  Om het nog wa in te korten... Uiteindelijk is 1 van de 2 vriendinnen bij mij op kot blijven slapen, en ook de jongen met wie ik gekust had.  (hij in mijn bed, samen met mij, en vriendin op een matras op de grond).
 
Gisteren en vannacht was da allemaal wel heel leuk enzo hoor, k heb mij echt goe geamuseerd en een beetje aandacht is altijd wel leuk hé.  Daarnet is hij nog even langs mijn kot langsgekomen (hij had les), en toen wisten we allebei eigenlijk ni meer zo goe wa zeggen.  Ik denk ni da ik echt verliefd op hem ben ofzo, hoewel hij altijd al wel zo ietsje meer had dan andere vrienden.  Uiteindelijk heb ik dan toch maar gezegd van: "moeten we niks meer zeggen over vannacht?" en 't antwoord was "tja ik weet het nie eigenlijk".  Ik heb dus totaal geen idee hoe hij zich voelt ofzo.  Dan nog maar wa gebabbeld en dan moest hij de bus halen. Nog klein afscheidskusje en maar gezegd dat hij altijd welkom is op mijn kot.  Hij van: ah ok das goe, dan kom ik volgende week nog wel eens langs.  Maar hij staat er eigenlijk wel een beetje om bekend om zijn 'beloftes' niet na te komen, dus ik weet ni echt of hij van plan is om langs te komen.  Anders zal ik hem waarschijnlijk een tijdje niet zien, tenzij zo een toevallig op school ofzo (heb ik ook tegen hem gezegd).
 
En ja, nu weet ik dus ni goe wa ik er allemaal van moet denken hé.  Ik ken hem ni zo super goe, maar ik heb er altijd wel goed mee kunnen opschieten, maar ik zie hem dus nie vaak.  'k Zal mss maar afwachten om te zien of hij volgende week echt zal langskomen.  Voorlopig haal ik mij maar niet te veel in het hoofd (ik weet ook niet of ik dat wel wil eigenlijk).
Zijn hier jongens die kunnen analyseren wat die gast nu aan t denken is? Da zou heel gemakkelijk zijn!  Mmmm hoop dat het verhaal een beetje duidelijk was (anders vraag je het maar hé)

16:05 Gepost door A-girl | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

pffff ik heb geen idee wat die jongen nu aan 't denken is. Er zijn een aantal mogelijkheden:
- ofwel ziet hij je gewoon als een goede vriendin en wilt hij dat zo houden, in dat geval zal er niet veel meer gebeuren, denk ik
- ofwel wilt hij meer, en dan zullen jullie vermoedelijk wel stappen nemen om iets op te bouwen
- ofwel ziet hij nu een kans om van iemand te profiteren ...

Misschien zijn er nog mogelijkheden, ik heb geen idee. Denk dat je zelf best moet weten waar je naartoe wilt met 'm en hoe je dat wilt aanpakken. Hoe dan ook, beducht blijven voor traantjes ...

Gepost door: Karel | 10-02-05

? een jongen die je bijna niet ziet beschouw je als een goede vriend?
Ik vrees dat die jongen gewoon es wilde profiteren van de situatie, gezien hij de dag erna niets wilde zeggen over die nacht zal het waarschijnlijk daarbij blijven.

Ik zou er niet teveel op hopen..

Gepost door: jochen | 10-02-05

Hell no! Geen idee wat ge der van moet denken, maar hopelijk voor u komt ie langs e.

Ps: Bloc Party - So Here We Are!

Gepost door: Dafke | 10-02-05

mmmm Traantjes zullen er nie van komen (deze keer) hoor. Ik heb nie het gevoel dat hij van mij geprofiteerd heeft, ik zat er namelijk zelf ook wel voor iets tussen hé. Da hij ni wist wa hij moest zeggen was natuurlijk wel nie echt tof.
Dat ik hem als vriend beschouw, ligt eraan welke definitie je aan vriend geeft wss. Ik heb er al vaak leuke gesprekken mee gehad, maar zie hem nie zo vaak, das al.
Ik zal het voorlopig maar houden bij optie 1 van Karel. Daar ben ik best wel "tevreden" mee. En als hij mij vaker zal willen zien, zal ik dat wel merken hé. En dan zal ik zelf ook wel voelen wat ik ermee aan wil (maar op dit moment kan ik dat zo niet zeggen eigenlijk).

Gepost door: A-girl | 10-02-05

hoer Je zou je beter laten betalen Dan brengt het tenminste iets op Goedkope hoer ben je

Gepost door: gerard | 17-02-05

De commentaren zijn gesloten.